8 θέσεις για δίμηνη απασχόληση ανακοίνωσε ο Δήμος Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 20:51 8 θέσεις για δίμηνη απασχόληση ανακοίνωσε ο Δήμος Λαμιέων

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας δύο μηνών, συνολικά οχτώ (8) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Βρεφονηπιακών Σταθμών, ανακοίνωσε ο Δήμος Λαμιέων.

Πρόκειται για τρεις (3) θέσεις ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, τρεις (3) ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων και δύο (2) ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού - Γενικών Καθηκόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Λαμιέων Τ.Κ.35100, Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού, απευθύνοντάς την, στην Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 2231351027, 2231351029, 2231351031).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στην εφημερίδα ή της ανάρτησής της στον χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Λαμιέων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στην εφημερίδα.

Λεπτομέρειες δείτε ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση