Η λίστα με τις προσλήψεις ανά Δήμο για την καθαριότητα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 10:39 Η λίστα με τις προσλήψεις ανά Δήμο για την καθαριότητα

Με υπογραφή Σκουρλέτη στο γραφείο της Γεροβασίλη και του Χουλιαράκη 6.667 θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων.

Στην τελική ευθεία φέρεται ότι είναι η προκήρυξη για 6.667 θέσεις μέσω ΑΣΕΠ στους Δήμους όλης της χώρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της aftodioikisi.gr.

Πρόκειται για τις θέσεις που έχουν αιτηθεί οι Δήμοι σύμφωνα με τον προηγούμενο νόμο Σκουρλέτη και έχουν ενσωματωθεί στους Εσωτερικούς Οργανισμούς τους, προκειμένου να απασχοληθούν σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα όπως η καθαριότητα.

Η ανακοίνωσή τους μέχρι σήμερα κολλούσε στην αντίσταση των «θεσμών», ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν επικυρωθεί με υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, ενώ θα περάσουν και από το γραφείο της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη.

Μέσα στη λίστα είναι φυσικά και οι 45 θέσεις του Δήμου Λαμιέων, αλλά και 10 θέσεις που έχει αιτηθεί ο Δήμος Στυλίδας, 6 για το Δήμο Λοκρών και 4 για το Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Σημειώνουμε ότι η προκήρυξη των θέσεων θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ και οι πληροφορίες θέλουν να δημοσιεύεται πριν το τέλος του 2017.

Η ΛΙΣΤΑ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση