Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα η κηδεία του γνωστού Λαμιώτη τραπεζικού Γρηγόρη Πρασσά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 14:50 Σήμερα η κηδεία του γνωστού Λαμιώτη τραπεζικού Γρηγόρη Πρασσά

Θλίψη στη Λαμία για τον πρόωρο χαμό του Γρηγόρη Πρασσά - Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα (23/10/17) στις 4:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λαμίας.

Έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια, μετά από μάχη ενός έτους με την επάρατη νόσο, ο Γρηγόρης Πρασσάς, ένα από τα πιο γνωστά και ικανά τραπεζικά στελέχη που ανέδειξε ο τόπος μας.

Ο ίδιος βέρος Λαμιώτης, ήταν πολύ γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη του, έχοντας βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο, ιδιαίτερα τα χρόνια της κρίσης.

Ήταν απόφοιτος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Πειραια και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Τράπεζα Μακεδονίας - Θράκης, στην Πειραιώς και ακολούθησε η Τράπεζα Κύπρου στη Λαμία, όπου έστησε το κατάστημα και διετέλεσε επί σειρά ετών διευθυντής της. Μετά το κλείσιμο της τελευταίας ανέλαβε ως επικεφαλής στο «Business Center» της Eurobank στη Λαμία, διαχειριζόμενος μεγάλα επαγγελματικά δάνεια. Το 2012 πήγε στα κεντρικά της Eurobank στην Αθήνα, όπου από υψηλόβαθμη θέση ασχολήθηκε επίσης με μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια.

Στα μέσα του 2016 αποχώρησε με εθελουσία από την ενεργό δράση, όμως ο καρκίνος δεν του επέτρεψε να χαρεί, χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις πια, την υπέροχη οικογένειά του.

Το Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου διαγνώσθηκε με τη νόσο που έμελλε να του κόψει τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής.

Κοντά του θήτευσαν πολλά στελέχη της νέας γενιάς τραπεζικών στη Λαμία και όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για τον μέντορά τους και τον εξαίρετο Άνθρωπο Γρηγόρη Πρασσά.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 στις 4:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λαμίας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για το Ορφανοτροφείο Θηλέων στη Λαμία (Αρ. Λογ. στην Εθνική Τράπεζα: 396/296147-42).

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Λαμιώτικης γης που θα τον σκεπάσει…