Λαμία: Κατεβαίνουν στην Αθήνα για τα λουκέτα στις Λυκειακές τάξεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 09:15 Λαμία: Κατεβαίνουν στην Αθήνα για τα λουκέτα στις Λυκειακές τάξεις!

Έξω από το ΥΠΠΕΘ τη Δευτέρα όλος ο Δήμος Λαμιέων, για την κατάργηση κατευθύνσεων και τμημάτων στα σχολεία του…

Το τελευταίο τους χαρτί για να μην κλείσουν τμήματα κατευθύνσεων σε σχολεία του Δήμου παίζουν την προσεχή Δευτέρα 30 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο, με παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση του ο Δήμος Λαμιέων, καλεί όλους τους φορείς του Νομού να λάβουν μέρος στη παράσταση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12.00, έξω από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων στην Αθήνα, ώστε να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αίτημα μαθητών και γονέων - κηδεμόνων περί μη κατάργησης κατευθύνσεων και τμημάτων στα σχολεία του Δήμου μας.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η απόφαση για το κλείσιμο των τμημάτων Ανθρωπιστικών Σπουδών της Β΄ Λυκείου Υπάτης και της Θετικής Κατεύθυνσης της Γ’ Λυκείου του Γυμνασίου - Λυκείου Μοσχοχωρίου, έχει δοθεί ως οριστική.

Θυμηθείτε και ένα βίντεο με τις δηλώσεις των μαθητών του Λυκείου Μοσχοχωρίου που συμπαραστέκονται στην περιπέτεια των δύο μαθητριών του τμήματος Θετικής Κατεύθυνσης:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση