Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στυλίδα: Τραυματίστηκε η μητέρα - Είχε άγιο το κοριτσάκι της - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 10:43 Στυλίδα: Τραυματίστηκε η μητέρα - Είχε άγιο το κοριτσάκι της - ΦΩΤΟ

Συγκρούστηκε νταλίκα με ΙΧ στη νέα γέφυρα της Αγίας Μαρίνας...

Το τροχαίο έγινε στις 4:30'  σήμερα το απόγευμα. Το ασημί Honda Civic, στο οποίο επέβαιναν η οδηγός μητέρα και η κορούλα της, κινούταν κανονικά πάνω στη γέφυρα με κατεύθυνση από Αγία Μαρίνα προς Αυλάκι.

Την ίδια ώρα ο οδηγός της νταλίκας που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση επιχείρησε να στρίψει αριστερά για να βγει στην παλαιά εθνική οδό προς Στυλίδα, με αποτέλεσμα τα δυο οχήματα να συγκρουστούν.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία για να απεγκλωβιστεί η οδηγός του ασημί Honda, η οποία διακομίστηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε το κοριτσάκι της, ηλικίας περίπου 10 ετών, το οποίο υπέστη όμως ισχυρό σοκ.

Διερχόμενος οδηγός μας κατήγγειλε ότι την ώρα που το αυτοκίνητο της 7ης ΕΜΑΚ με σειρήνα προσπαθούσε να προσεγγίσει στο σημείο του τροχαίο, οι οδηγοί των φορτηγών που προπορεύονταν στο δρόμο προς το αυλάκι δεν του παραχωρούσαν προτεραιότητα για να το διευκολύνουν.

Για ακόμη μια φορά θα πούμε ότι ο δρόμοι αυτοί δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος των διερχόμενων φορτηγών, που θα έπρεπε να πηγαίνουν από την ΠΑΘΕ.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο...