Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαθητές: Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 11:44 Μαθητές: Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται ο αγώνας των μαθητών για τη κατάργηση των Λυκειακών τάξεων σε σχολεία της Φθιώτιδας  - «Ή όλα ή κανένα...», λέει ο Περιφερειακός Δ/ντης.

Σε αδιέξοδο βρίσκεται για μία ακόμη φορά η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με τις αποφάσεις σχετικά με το κλείσιμο των ολιγομελών τμημάτων κατεύθυνσης, που προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών.

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια οι μαθητές του Γυμνασίου - Λ.Τ. Νέου Μοναστηρίου, μαζί με γονείς και το Δήμο Δομοκού προέβησαν σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λαμία, προκειμένου να εισακουστούν τα επιχειρήματά τους για τη διατήρηση του υπό κατάργηση τμήματος ανθρωπιστικών σπουδών της Γ’ Λυκείου.

«Ή όλα ή κανένα…» ήταν η απάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή Χρήστου Δημητρίου απέναντι στην αποφασιστικότητα των παιδιών όχι μόνο του Νέου Μοναστηρίου, αλλά και των υπολοίπων τμημάτων που καταργούνται.

Δείτε τι είπαν στο LamiaReport, ο Πρόεδρος του 15μελούς Νέου Μοναστηρίου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης στη Λαμία....