«Η παιδεία στα χρόνια του Σοσιαλισμού…»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 21:10 «Η παιδεία στα χρόνια του Σοσιαλισμού…»

Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Λαμία για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση στη Ρωσία, η Κομματική Οργάνωση των Εκπαιδευτικών Φθιώτιδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τη Δευτέρα 13 Νοέμβρη και ώρα 19.00, ανοιχτή εκδήλωση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων (οδός Λεωνίδου).

Ομιλητής θα είναι ο Τάσος Χρονάς, μέλος της Επιτροπής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ με θέμα: «Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ… ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ».

Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους για την εκδήλωση «Παρά τους τόνους αντικομμουνιστικής μελάνης που ξοδεύτηκε και ξοδεύεται δεν μπορούν να διαγραφούν και να αποκρυβούν τα άλματα που έγιναν στον τομέα της Παιδείας. Τα επιτεύγματα που ακόμα και σήμερα φαντάζουν άπιαστα στο κοινωνικο-οικονομικό σύστημα που ζούμε.

Καλούμε εκπαιδευτικούς, μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, γονείς, επιστήμονες κάθε προοδευτικό καλοπροαίρετο λαϊκό άνθρωπο που προβληματίζεται για τα όσα διαδραματίζονται στο χώρο της εκπαίδευσης να έρθει, να ενημερωθεί, να βγάλει συμπεράσματα και να δραστηριοποιηθεί για να «σπρώξει» μαζί μας τη ρόδα της ιστορίας προς τα εμπρός».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση