Στη Θεσσαλονίκη και στη «Philoxenia» η Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 18:53 Στη Θεσσαλονίκη και στη «Philoxenia» η Περιφέρεια Στερεάς

Με σύνθημα «Στη Στερεά φυσικά!»…

Σε μία ακόμη διεθνή έκθεση δίνει το παρόν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, συμμετέχοντας στην «Philoxenia» 2017 που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Στη μεγάλη διεθνή έκθεση τουρισμού η Περιφέρεια φιλοξενεί στο περίπτερό της, Δήμους και τοπικούς παραγωγούς που προβάλλουν σε όλον τον κόσμο τα τοπικά προϊόντα. Εκεί βρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης και φυσικά ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κοτζιάς.

«Συνήθως η Ελλάδα περίμενε τον κόσμο να έρθει. Εμείς το γυρίσαμε ανάποδα και είπαμε ότι εμείς θα πάμε στον κόσμο», ήταν το σχόλιο του κ. Μπακογιάννη που πρόσθεσε: «Είμαστε σε κάθε γωνιά του πλανήτη όπου υπάρχουν υποψήφιοι επισκέπτες μας. Χαίρομαι πολύ που μία τέτοιας σημασίας και κύρους έκθεση γίνεται στη χώρα μας και προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Θα με ρωτήσετε αν αυτή η προσπάθεια που κάνουμε γυρίζοντας όλο τον κόσμο, έχε αποτέλεσμα και λέω ότι όχι μόνο έχει αποτέλεσμα, αλλά έχει κατατάξει τη Στερεά Ελλάδα στην κατηγορία των σταθερών προορισμών που προτιμούνται για τις υψηλού επιπέδου υποδομές και υπηρεσίες που παρέχει» είπε χαρακτηριστικά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση