Φώτης Αντωνίου: «Έχει έρθει η στιγμή για τη νέα γενιά»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 10:18 Φώτης Αντωνίου: «Έχει έρθει η στιγμή για τη νέα γενιά»

Τον Νίκο Ανδρουλάκη στηρίζει ο Φθιωτός πολιτευτής Φώτης Αντωνίου, ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει ότι κλείνει πια ένας ιστορικός κύκλος και ότι έχει έρθει η στιγμή για τη νέα γενιά.

Διαβάστε τη δήλωσή του για τις αυριανές εκλογές της Κεντροαριστεράς.

Φίλες και φίλοι.
Την Κυριακή έχουμε σε όλη τη χώρα τον πρώτο γύρο της αναμέτρησης για την εκλογή της ηγεσίας της Δημοκρατικής Παράταξης, στον οποίο και καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη του τόπου να προσέλθει σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την χώρα επιθυμεί και να εκφράσει τη βούλησή του.
Σε αυτή την αναμέτρηση τάχθηκα από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη.
Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι την κρίσιμη ώρα βρέθηκα στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Κι αυτή την προίκα θα την κρατήσω ως πολύτιμο φυλαχτό σε όλη μου τη ζωή.
Πιστεύω βαθιά ότι κλείνει πια ένας ιστορικός κύκλος. Ότι έχει έρθει η στιγμή για τη νέα γενιά.
Η παράταξη που υπηρετήσαμε και που μας έκανε περήφανους με τα επιτεύγματά της και σοφότερους με τα λάθη της πρέπει να γυρίσει σελίδα.
Πρέπει να δώσει σκυτάλη στη νέα γενιά.
Δικαιούται αυτή την ευκαιρία.
Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι ο υποψήφιος που διαθέτει τα καλύτερα εχέγγυα για να οδηγήσει την παράταξη στο μέλλον, να την ανανεώσει στελεχιακά, ηθικά, προγραμματικά και οργανωτικά και να την καταστήσει εκ νέου πολιτικά ελκυστική στην ελληνική κοινωνία με όρους αλήθειας και ευθύνης είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Καλή δύναμη σε όλους.

Με εκτίμηση
Φώτιος Α. Αντωνίου
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση