Τα Λουτρά Πλατυστόμου στο ΔΣ Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 19:37 Τα Λουτρά Πλατυστόμου στο ΔΣ Μακρακώμης

Έχοντας και τη στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, η συνεδρίαση του οποίου θα προηγηθεί στο Συνεδριακό κέντρο Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδας στη Σπερχειάδα για την αξιοποίηση των Λουτρών Πλατυστόμου, συνεδριάζει στη συνέχεια και το Δημοτικό Συμβούλιο Μακρακώμης στον ίδιο χώρο στις 18:00 της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου.

Το θέμα του «λουκέτου» στις πηγές σε μια περίοδο που η συζήτηση για την αξιοποίηση του ιαματικού τουρισμού στη Φθιώτιδα, έγινε αντικείμενο συζήτησης και περαιτέρω αντιπαράθεσης μεταξύ της δημοτικής αρχής και της μειοψηφίας.

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας, υπάρχουν συνολικά 37 θέματα στην ημερήσια διάταξη μεταξύ των οποίων και η τροποποίηση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος, τα ποσά των επιχορηγήσεων αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων, αλλά και η συμμετοχή του Δήμου στην Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων.

Τα θέματα (στην παρένθεση οι εισηγητές):

1. Συζήτηση επί αιτήσεως δημοτικών συμβούλων για τα Λουτρά Πλατυστόμου. (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ)

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως παραγωγών λαϊκών αγορών. (ΣΥΡΡΑΦΟΣ Ξ)

3. Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

4. Περί χορήγησης παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Βελτίωση αρδευτικού δικτύου Τ.Κ. Παλαιοβράχας». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

5. Περί χορήγησης παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Βελτίωση αρδευτικού δικτύου Δ.Δ. Αρχανίου». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

6. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών: «Παροχή υπηρεσίας για την ενίσχυση μαγειρείου εστιατορίου του μαθητικού κέντρου Μακρακώμης και παιδικών σταθμών Δήμου Μακρακώμης». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

7. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών: Δαπάνες καθαρισμού γραφείων ΔΕ Μακρακώμης, ΔΕ Σπερχειάδας και ΔΕ Αγ. Γεωργίου – Τυμφρηστού. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

8. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών: «Περισυλλογή και επιτήρηση αδέσποτων ζώων». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

9. Έγκριση μελετών και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

10. Έγκριση 1 ου ΑΠΕ και 1 ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ- ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Τ.Κ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

11. Έγκριση τροποποιημένης μελέτης του έργου» Έλεγχος απορροής – Στερεοπαροχής χειμάρρων περιοχής Ασβεστίου Ν. Φθιώτιδας» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος Χαράλαμπου Λάμπρου. (ΜΠΟΤΣΗΣ ΒΑΣ)

13. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών: «Κατεδαφίσεις επικίνδυνων ετοιμόρροπων κτισμάτων (στην ΤΚ Αγίου Σώστη). (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

14. Εγγραφές- διαγραφές και μετεγγραφές νηπίων παιδικών σταθμών Σπερχειάδας και Μακρακώμης. (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ)

15. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών: « Αμοιβές για παραμετροποίηση- επεξεργασία δεδομένων». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

16. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών: «Εγκατάσταση παραπηγμάτων για την εμποροπανήγυρη του Οκτωβρίου». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

17. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών: «Συντήρηση – τοποθέτηση- παρακολούθηση ηλεκτρολογικού δικτύου εμποροπανήγυρης Σπερχειάδος». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

18. Επιχορήγηση πολιτιστικών συλλόγων. (ΣΥΡΡΑΦΟΣ Ξ)

19. Επιχορήγηση αθλητικών συλλόγων. (ΣΥΡΡΑΦΟΣ Ξ)

20. Μεταβολές σχολικών μονάδων. (ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ)

21. Εκμίσθωση αγροτεμαχίου ΤΚ Μεσοποταμίας. (ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ)

22. Περί απαγόρευσης βοσκής του δημόσιου δασικού συμπλέγματος Βίστριζας- Ρουστιανίτη για το έτος 2018. (ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ)

23. Επεκτάσεις δημοτικού φωτισμού. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡ

24. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών: «Συντήρηση και υποστήριξη λογισμικών προγραμμάτων». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

25. Περί καθορισμού αμοιβής του δικηγόρου προκειμένου να παρασταθεί και εκπροσωπήσει το Δήμο κατά την εκδίκαση δύο εφέσεων στο Διοικητικό Εφετείο. (ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜ)

26. Παράταση του χρόνου ισχύος της προγραμματικής σύμβασης και τροποποίηση ως προς τα μέλη για την εκτέλεση του έργου «Έλεγχος απορροής στερεοπαροχής Ασβεστίου Ν. Φθιώτιδας». (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

27. Έγκριση 3 ου ΑΠΕ του έργου ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΗΡΩΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

28. Έγκριση 3 ου Πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ . (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

29. Διαγραφή χρεών. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

30. Έλεγχος υλοποίησης προϋπολογισμού Δήμου και σύνταξη έκθεσης κατάστασης εσόδων και εξόδων του Δήμου Β’ Τριμήνου 2017. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

31. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής έργου: Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης Τ.Κ. Νικολιτσίου. (ΜΠΟΤΣΗΣ ΒΑΣ)

32. Συγκρότηση επιτροπών οριστικής παραλαβής έργων. (ΜΠΟΤΣΗΣ ΒΑΣ)

33. Συμμετοχή του Δήμου στο δίκτυο Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

34. Τροποποίηση του κανονισμού άρδευσης του Δήμου Μακρακώμης. (ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ)

35. Συμμετοχή αιρετών και υπαλλήλων στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ από 30Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2017 και ψήφιση πίστωσης. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

36. Έγκριση προϋπολογισμού κληροδοτήματος Αθ. Βλαχώνη. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

37. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών: Συντήρηση γηπέδων ΔΕ Μακρακώμης, ΔΕ Σπερχειάδας Αγ. Γεωργίου και Τυμφρηστού. (ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση