Διαγωνισμός για τα κυλικεία του ΤΕΙ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 11:50 Διαγωνισμός για τα κυλικεία του ΤΕΙ Στερεάς

Υπεγράφη η σύμβαση για τις υπηρεσίες φύλαξης των κτιρίων.

Δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την Ανάδειξη Αναδόχων, που θα αναλάβουν την εκμετάλλευση των Κυλικείων στη Θήβα, την Άμφισσα και το Καρπενήσι, προκηρύσσει το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Η παραχώρηση της εκμετάλλευσης κάθε κυλικείου θα διαρκέσει από την υπογραφή της σύμβασης έως την 24-4-2021, με δυνατότητα παράτασης για δύο (2) ακόμη έτη, κατόπιν αίτησης του ενδιαφερόμενου και απόφασης της Συνέλευσης του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας.

Κλειστές προσφορές θα γίνονται δεκτές στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας και Πρωτοκόλλου, του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία μέχρι τις 4-12-2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 π.μ.., που θα γίνει και η αποσφράγισή τους από την αρμόδια επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Μπήκαν νέοι σεκιούριτι

222.165,83 ευρώ θα στοιχίσει η φύλαξη των κτιρίων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας μέχρι 31/12/2018 σε Λαμία, Ψαχνά, Θήβα και Άμφισσα σύμφωνα με τη σύμβαση που υπεγράφη με την εταιρία που μειοδότησε στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Το ποσό που αντιστοιχεί στη φύλαξη των κτιρίων των Διοικητικών Υπηρεσιών (παλαιό και νέο), των Σχολών Σ.Τ.ΕΦ. και Σ.Ε.Υ.Π., Βιβλιοθήκης και του περιβάλλοντος χώρου στη Λαμία, είναι 78.705,31 ευρώ με το ΦΠΑ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση