Λαμία: Μεγάλη ανταπόκριση των καπνιστών στη δωρεάν σπιρομέτρηση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 12:48 Λαμία: Μεγάλη ανταπόκριση των καπνιστών στη δωρεάν σπιρομέτρηση

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την αντιμετώπιση της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ).

Δεκάδες καπνιστές έσπευσαν από το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων για μια δωρεάν σπιρομέτρηση και εκτίμηση της κατάστασης των πνευμόνων τους, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας ενάντια στη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

Εκεί ο Πνευμονολόγος του Νοσοκομείου Λαμίας, Επιμελητής Α’ Εμμανουήλ Μάνος και οι συνεργάτες του, εξετάζουν και συνομιλούν με τους πολίτες, συμπληρώνοντας τα ερωτηματολόγια που βοηθούν σε χρήσιμα συμπεράσματα, για την υγεία τους.

Πρόκειται για μία αξιόλογη πρωτοβουλία που έχει αναλάβει εδώ και μερικά χρόνια το Νοσοκομείο Λαμίας με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων.

Ακούστε τι δήλωσε στην κάμερα του LamiaReport ο κ. Μάνος, Υπεύθυνος του Βρογχολογικού Εργαστηρίου και του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, αλλά και η Αντιδήμαρχος Βίβιαν Αργύρη, που αποκάλυψε και το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς στο πλαίσιο μιας αντικαπνιστικής εκστρατείας με στόχο την υποστήριξη της υγείας:

Η εξέταση στη Β' αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Λαμίας, θα συνεχιστεί για αρκετή ώρα μετά τη 1μμ λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης των πολιτών - καπνιστών.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση