Σήμερα 21η Νοεμβρίου γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας - Το πρόγραμμα στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 09:35 Σήμερα 21η Νοεμβρίου γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας - Το πρόγραμμα στη Λαμία

Με σημαιοστολισμό και φωταγώγηση της πόλης ξεκίνησαν οι εορτασμοί στη Λαμία, έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Την ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου, στο πλαίσιο του εορτασμού λαμβάνουν χώρα οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Α. Σημαιοστολισμός – Φωταγώγηση

α) Γενικός Σημαιοστολισμός των Δημόσιων Καταστημάτων, ΝΠΔΔ και Ιδιωτικού Δικαίου, του Δημοτικού Καταστήματος, των οικιών και των ιδιωτικών καταστημάτων από την 8η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου.

β) Ώρα 08.00΄: Έπαρση της Σημαίας στο Περιφερειακό Κατάστημα και απόδοση τιμών από τιμητικό άγημα του Στρατού.

γ) Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, από την δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Β. Επίσημη Δοξολογία

Ώρα: 09.30: Πέρας προσέλευσης επισήμων

Ώρα: 10.00: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό

Μετά τη Δοξολογία θα ακολουθήσει εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό από ομιλητή Αξιωματικό, ο οποίος θα οριστεί με μέριμνα του Διοικητή Φρουράς Λαμίας.

Γ. Επιμνημόσυνη Δέηση – Κατάθεση Στεφάνων

Κατά την οικεία τάξη όλος ο Ιερός Κλήρος, οι Αρχές και το Εκκλησίασμα θα μεταβούν με επίσημη πομπή στην Πλατεία Πάρκου, όπου θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση