Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έριξε πάλι χαλάζι στις Ράχες - Κινηματογραφική καταιγίδα στη Λοκρίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 09:45 Έριξε πάλι χαλάζι στις Ράχες - Κινηματογραφική καταιγίδα στη Λοκρίδα (ΒΙΝΤΕΟ) (φώτο αρχείου)

Από πού ξεκίνησε η κακοκαιρία στο νομό.

Με αστραπόβροντα, δυνατούς ανέμους και χαλάζι, ξύπνησαν το πρωί της Πέμπτης (16/11) οι κάτοικοι της Ανατολικής Φθιώτιδας και της Λοκρίδας.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από χθες τη χώρα μας σκορπώντας το θάνατο και προξενώντας ανυπολόγιστες καταστροφές, παραμένει στροβιλίζοντας στο νότιο Ιόνιο και επηρεάζει σταδιακά και την υπόλοιπη χώρα.

Πάλι χαλάζι στις Ράχες

Από τις 7:00' το πρωί η Ανατολική Φθιώτιδα, ένιωσε για μία ακόμη φορά τη μανία της φύσης. Γύρω στις 8:00' το πρωί όπως περιγράφουν οι κάτοικοι των Ραχών υπήρξε δυνατό μπουρίνι με αέρα, που έφερε και το χαλάζι. Ευτυχώς ήταν μικρής διάρκειας, αλλά όπως λένε οι ελαιοπαραγωγοί την ζημιά την έκανε. Το χαλάζι χτύπησε επίσης και τις κοινότητες του Αχινού και της Σπαρτιάς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την ίδια στιγμή που οι εκτιμητές του ΕΛΓΑ συνεχίζουν να καταγράφουν τις πληγές από την προηγούμενη χαλαζόπτωση.

Στη Λοκρίδα

Σαν εφέ ταινιών τρόμου ήταν η καταιγίδα που έπληξε Λάρυμνα και Μαρτίνο από νωρίς το πρωί, ξεσηκώνοντας τους κατοίκους.

Το βίντεο αναγνώστη είναι πριν από λίγο από την περιοχή, με τη μανία της φύσης να έχει κοπάσει πρόσκαιρα.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η κακοκαιρία βαθμιαία θα επηρεάσει μεγαλύτερο μέρος της χώρας με το χαμηλό μέτωπο να βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη χώρα μας από απόψε τη νύχτα και ξημερώματα Παρασκευής.

Οι μηχανισμοί Πολιτικής Προστασίας σε όλο το νομό Φθιώτιδας, βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Λαμιέων.