Φθιώτιδα: Ποιος βουλευτής ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 14:37 Φθιώτιδα: Ποιος βουλευτής ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες;

«Η πολιτική στα χέρια του πολίτη…», λέει ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης... και το έκανε πράξη.

Μέχρι σήμερα οι πολίτες με δυσκολία έρχονταν σε επαφή με τους πολιτικούς, είτε γιατί οι ίδιοι… επιφυλάσσονταν για τους δικούς τους λόγους, είτε γιατί το επιβαρυμένο πρόγραμμά τους δεν τους επέτρεπε κατ’ ιδίαν συζητήσεις.

Αυτό όμως έρχεται να αλλάξει με τη βοήθεια της τεχνολογίας την οποία αξιοποιεί ο βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης, για να έρχεται σε άμεση επαφή με τον κάθε πολίτη χωριστά.

Στην ιστοσελίδα του (https://sarakiotis.gr/υποβολή-προτάσεων/) δημιουργήθηκε μια ειδική φόρμα αλληλεπίδρασης με τους κατοίκους της Φθιώτιδας, αλλά και κάθε άλλου ενδιαφερόμενου, ώστε από την ασφάλεια και την ησυχία του σπιτιού του, από τον υπολογιστή του ή το κινητό του τηλέφωνο, να μιλήσει στον Βουλευτή, να του στείλει τις προτάσεις και τις ιδέες του ή να του μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, είτε προσωπικό είναι αυτό, είτε γενικότερο στην περιοχή του!

«Ξεκίνησε η εποχή, που οι κάτοικοι του τόπου μας παύουν να είναι μόνο ψηφοφόροι και που οι ιδέες και τα προβλήματά τους λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψη από τους εκπροσώπους τους...», σημειώνει για την πρωτοβουλία αυτή ο κ. Σαρακιώτης υποστηρίζοντας την επιθυμία του να μιλήσει με τους πολίτες για κάθε τι, μικρό ή μεγάλο απασχολεί τους ίδιους ή τον τόπο τους.

Μένει λοιπόν σε μας πως θα αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία επικοινωνίας, μη μένοντας ανενεργοί πολίτες καταθέτοντας ιδέες και προβληματισμούς. Έχοντας βέβαια την απαίτηση από έναν νέο πολιτικό να τις μελετήσει και να ενσκήψει πάνω τους με τον δέοντα σεβασμό.

Αυτή δεν είναι άλλωστε η ουσία της Δημοκρατίας;

Δείτε περισσότερα εδώ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση