Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Απανωτά τροχαία στη διασταύρωση «καρμανιόλα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 07:45 Λαμία: Απανωτά τροχαία στη διασταύρωση «καρμανιόλα»

Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να ληφθούν πρόσθετα μέτρα;…

Δεν προκαλούν έκπληξη τα δύο τροχαία που έγιναν με διαφορά μόλις μιας ώρας στη γνωστή διασταύρωση «καρμανιόλα» Αγράφων με Γιαννιτσιώτη.

Το σενάριο γνωστό, μόνο που άλλαξαν οι πρωταγωνιστές. Λίγο πριν τη 1:30’ το μεσημέρι της Πέμπτης το ασημί Citroen xsara που κατέβαινε τη Γιαννιτσιώτη με επιβάτες ένα ζευγάρι, εμβόλισε το ασημί Nissan micra, που διέσχιζε την Αγράφων με κατεύθυνση προς την ΠΕΛ και επέβαιναν σε αυτό μία γυναίκα με την κόρη της και τα δυο τους σκυλάκια.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, ωστόσο με αφορμή και το έτερο τροχαίο που έγινε περίπου μία ώρα νωρίτερα στο ίδιο ακριβώς σημείο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με έναν τραυματισμό, προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο των περιοίκων, όσο και διερχόμενων οδηγών που έβλεπαν για μία ακόμη φορά την ίδια εικόνα.

«Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να παρθούν κάποια μέτρα;», έλεγε στο LamiaReport κάτοικος της περιοχής.

Θυμηθείτε ότι πριν λίγο καιρό μετά και από τις δικές μας επισημάνσεις, ελήφθησαν πρόσθετα μέτρα για μια άλλη διασταύρωση «καρμανιόλα» αυτή της Ταϋγέτου με τη Μεγάλου Αλεξάνδρου. Παλλόμενα φανάρια, νέα σήμανση και διαγράμμιση, καθώς και νησίδα, σχεδόν εξαφάνισαν τα ατυχήματα…

Δείτε και το τροχαίο που έγινε λίγο νωρίτερα στην ίδια διασταύρωση: Λαμία: Τροχαίο με τραυματία σε "γνωστή" διασταύρωση.

Διαβάστε επίσης το ρεπορτάζ: Ζητείται επειγόντως φανάρι στη διασταύρωση «καρμανιόλα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο τροχαίο στη διασταύρωση «καρμανιόλα»: