Βρέθηκε νεκρός ο 38χρονος Γιάννης Ρούμελης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 08:42 Βρέθηκε νεκρός ο 38χρονος Γιάννης Ρούμελης

Μακρύς ο κατάλογος των νεκρών, ενώ εξακολουθούν να αγνοούνται άνθρωποι στα χαλάσματα της Δυτικής Αττικής.

Ο Γιάννης Ρούμελης που ερχόταν με το φορτηγό του από τη Μάνδρα στην Αταλάντη, ήταν ανάμεσα στις τρεις σορούς που ανασύρθηκαν πριν το μεσημέρι από περιοχές της Μάνδρας και του Νέου Περάματος.

Ο άτυχος 38χρονος οδηγός στην εταιρία από τις Λιβανάτες Φθιώτιδας, βρέθηκε νεκρός σε αποθηκευτικό χώρο στα χαλάσματα της Μάνδρας.

Όπως είχαμε μεταδώσει λίγο μετά τις 11 το πρωί το Λιμενικό ανακοίνωσε ότι εντόπισε επίσης δύο σορούς στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 19. Η μια από τις σορούς είχε, μάλιστα, σφηνωθεί σε βράχια πίσω από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών προκειμένου να ανασυρθεί.

Στο Θριάσιο έγινε η αναγνώριση των νεκρών. Πρόκειται λοιπόν για τον 38χρονο οδηγό φορτηγού Γιάννη Ρούμελη και τον επίσης οδηγό, 28χρονο Πέτρο Κολέτση, τον οποίο μάλιστα αναγνώρισε ο ίδιος ο πατέρας του που εργάζεται στην ασφάλεια του νοσοκομείου. Το τρίτο θύμα ήταν ο 58χρονος κυνηγός Δημήτρης Δημητρόπουλος.

Με τους παραπάνω οι νεκροί έφτασαν του 19, ενώ εξακολουθούν επισήμως να αγνοούνται τρεις ακόμη συνάνθρωποι μας.

Επίσης στο Θριάσιο έχουν μεταφερθεί 12 τραυματίες, εκ των οποίων μία 83χρονη παραμένει διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία επικοινωνία - Τι είπε στο αφεντικό του πριν τον παρασύρει ο φονικός χείμαρρος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση