Μεγάλη συμμετοχή στο 5ο Καρδιολογικό Συνέδριο Στερεάς (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 00:13 Μεγάλη συμμετοχή στο 5ο Καρδιολογικό Συνέδριο Στερεάς (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Λαμία το 5ο Καρδιολογικό Συνέδριο Στερεάς Ελλάδας, από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία.

Αν η επιτυχία ήταν εξασφαλισμένη στο 2ο μέρος του με τις συμμετοχές επιστημόνων από όλες τις ειδικότητες της καρδιαγγειακής ιατρικής, αυτό που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ήταν το δωρεάν σεμινάριο  καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης που προηγήθηκε στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, όπως και οι ενημερωτικές ομιλίες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων που ακολούθησαν και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

 

 

Ήταν μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας με στόχο την υπεύθυνη πληροφόρηση του κοινού για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Δείτε τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Καθηγητής Γιώργος Λάτσιος:

 

 

Στο κομμάτι της ενημέρωσης του απλού κόσμου, στάθηκε και ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης, με δική του ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Λαμιέων, του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση