Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως μοχλός ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 12:41 Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως μοχλός ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα στη Λαμία και στο βιοκλιματικό κτίριο της ΔΕΥΑΛ, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας της ΚΕΔΕ.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου έχει αναλάβει την πρωτοβουλία καταγραφής των θεμάτων που απασχολούν την επιχειρηματικότητα στις τοπικές κοινωνίες και σε αυτό το πλαίσιο αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Λαμιέων και μέλους της Επιτροπής, Νίκου Σταυρογιάννη.

Πάνω σε αυτή την άποψη, της ανάδειξης του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη συνεισφορά της τοπικής ανάπτυξης και στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, κινήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής της ΚΕΔΕ, που θα συνεχίσει τις εργασίες της στα Τρίκαλα και στο Μεσολόγγι.

Ακούστε τι δήλωσαν στην κάμερα του LamiaReport ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης και ο ομόλογός του Τρικκαίων και Πρόεδρος της Επιτροπής, Δημήτρης Παπαστεργίου:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση