Λαμία: Καταδίωξη και σύλληψη διαρρήκτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 08:25 Λαμία: Καταδίωξη και σύλληψη διαρρήκτη

Συνελήφθη Παρασκευή και Δευτέρα συνέχισε το έργο του!…

Σκηνές από ταινία νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (20/11) στο κέντρο της Λαμίας με την καταδίωξη και τη σύλληψη διαρρήκτη αυτοκινήτων από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Πρόκειται για γνωστό άτομο, εξαρτημένο που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές με παρόμοια αδικήματα, με την τελευταία φορά μάλιστα, μόλις πριν τρεις ημέρες, να συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω!

Αυτή τη φορά η σύλληψή του είχε πολύ περισσότερο κυνηγητό. Πολίτης εντόπισε τον διαρρήκτη την ώρα που πραγματοποιούσε διάρρηξη σε αμάξι στην οδό Καραϊσκάκη. Άμεσα ειδοποίησε την αστυνομία, με το δράστη να προσπαθεί να εξαφανισθεί μέσω των στενών της Παναγίας Δέσποινας. Τελικά μετά από καταδίωξη, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να τον συλλάβουν στη συμβολή των οδών Όθωνος και Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται για ένα ακόμη παράδειγμα του αδιεξόδου της απονομής της δικαιοσύνης και του σωφρονισμού, με την αστυνομία να συλλαμβάνει από τη μία και τη δικαιοσύνη να τους αφήνει από την άλλη, εφαρμόζοντας βέβαια τους ισχύοντες νόμους. Την ίδια ώρα οι συμπολίτες μας θα πληρώνουν ζημιές και κλοπές, καθώς σε καμία περίπτωση δεν έχουν ελπίδα να αποζημιωθούν ή έστω να πάρουν τα πράγματά τους πίσω.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση