Λαμία: "Φοβάμαι να πάω το πρωί στη δουλειά μου από τα αδέσποτα..."!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 11:58 Λαμία: "Φοβάμαι να πάω το πρωί στη δουλειά μου από τα αδέσποτα..."!

Επίθεση τα ξημερώματα σε εργαζόμενο στην περιοχή της Άνοιξης από αγέλη εφτά σκυλιών. Πριν από τρία χρόνια ο ίδιος άνθρωπος από δάγκωμα σκύλου είχε υποχρεωθεί σε αντιλυσσική αγωγή!

Απ’ των σκύλων τα… δόντια γλύτωσε τα ξημερώματα της Τρίτης (21/11) Λαμιώτης εργαζόμενος που πηγαίνει καθημερινά στην δουλειά του ξεκινώντας από την περιοχή της Άνοιξης στις 5 το πρωί.

«Όπως κάθε πρωί ξεκίνησα για την εργασία μου περιμένοντας στην στάση το λεωφορείο στην Άνοιξη. Από το σημείο που βρίσκεται το σουπερ - μάρκετ Μασούτης ήρθαν κατά πάνω μου δύο σκυλιά, τα οποία άρχισαν να μου γαυγίζουν…», περιγράφει στο LamiaReport ο άτυχος άνδρας έχοντας ακόμη τον τρόμο στη φωνή του. «Ξαφνικά μαζευτήκαν εφτά σκυλιά και ένα από αυτά μου όρμηξε ακουμπώντας μου το μπουφάν. Είχα στα χέρια μου μια σακούλα με ένα μπουκαλάκι νερό και καφέ κι άρχισα να το κουνάω στον αέρα και ευτυχώς δίστασαν, περικυκλώνοντάς με και γαυγίζοντας, ενώ κάνανε πίσω όταν προσποιήθηκα ότι θα πάρω πέτρα και θα τα χτυπήσω», μας λέει ο άνθρωπος που ευχαριστεί το Θεό που τη γλύτωσε.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει κάθε λόγο να φοβάται τα σκυλιά, αφού πριν από τρία χρόνια πηγαίνοντας και πάλι στη δουλειά του, ξανά αγέλη του είχε επιτεθεί και ένα από αυτά τον είχε δαγκώσει. Μάλιστα και τότε οι ελλείψεις του Νοσοκομείου Λαμίας ήταν οι ίδιες με σήμερα και τον είχαν στείλει και εκείνον σε φαρμακείο για αντιτετανικό, ωστόσο στη δική του περίπτωση οι γιατροί τον υπέβαλαν και σε αντιλυσσική αγωγή!

Έχοντας τέτοια περιπέτεια στην πλάτη του, δεν είναι δυνατόν να μην ζητάει να παρθούν μέτρα ώστε να μπορεί να πηγαίνει με ασφάλεια το πρωί στο εργοστάσιο που δουλεύει. Χαρακτηριστικά σημειώνει ότι όλα αυτά τα χρόνια που κάνει το ίδιο δρομολόγιο, μία φορά - μετά τη μεγάλη περιπέτειά του - έχασε το μεροκόματο, καθώς στη θέα μιας αγέλης δεν τόλμησε να πλησιάσει τη στάση και έχασε το λεωφορείο! Αυτή τη φορά στάθηκε τυχερός όπως μας λέει αλλά δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει με το φόβο κάθε μέρα στη δουλειά του.

Θυμίζουμε για την ιστορία, ότι πρόσφατα η Επιτροπή Διαχείρισης των Αδέσποτων Ζώων είχε θέσει μεταξύ άλλων ως απαραίτητη ενέργεια το σπάσιμο των αγελών. Ο Δήμος Λαμιέων δαπανά σημαντικά ποσά πληρώνοντας ανθρώπους για αυτή την εργασία, ωστόσο οι αγέλες συνεχώς αυξάνονται σε διάφορες περιοχές και οικισμούς, καθιστώντας απροσπέλαστους πολλούς δρόμους όταν πέσει το σκοτάδι…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση