Λαμία: Ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 12:38 Λαμία: Ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Με κάθε επισημότητα γιορτάσθηκε στη Λαμία ως έδρα της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τάσος Πετρόπουλος.

«Ο σημερινός εορτασμός βρίσκει τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους με ακμαίο ηθικό και υψηλό φρόνημα εμπεδώνοντας στην κοινωνία, που δοκιμάζεται σκληρά, το συλλογικό αίσθημα της ασφάλειας. Απερίσπαστοι στην Εθνική τους αποστολή για την δημιουργία ενός περιβάλλοντος ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης, επιτελούν το διαχρονικό χρέος τους απέναντι στην μακραίωνη ιστορία της πατρίδας μας, στο Έθνος και την κοινωνία.
Εκφράζω την εκτίμηση και τον σεβασμό μου σε όλες τις γυναίκες και τους άντρες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και σε όλους τους στρατευμένους νέους και τους εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά
», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.

Το εορταστικό πρόγραμμα περιελάμβανε επίσημη δοξολογία στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό και στη συνέχεια ο Ιερός Κλήρος με τις Αρχές και το Εκκλησίασμα μετέβησαν με επίσημη πομπή στην πλατεία Πάρκου όπου και κατέθεσαν στεφάνι στο άγαλμα του εύζωνα στρατιώτη.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση