Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φαντάρε μου φαντάρε μου... δεν το κάνεις μόνο για την άδεια, έχεις και φιλότιμο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 20:24 Φαντάρε μου φαντάρε μου... δεν το κάνεις μόνο για την άδεια, έχεις και φιλότιμο!

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά σήμερα οι οπλίτες του ΚΕΥΠ Λαμίας, πρόσφεραν δύναμη και ελπίδα στο συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.

Έδωσαν λίγο από το αίμα τους, στην επιτυχημένη Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήσαμε με την κινητή μονάδα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Λαμίας, συλλέγοντας 87 μονάδες αίματος και συμβάλλοντας στη διάσωση πολλών ζωών, αποκομίζοντας παράλληλα πολλά οφέλη για τη δική τους Υγεία. Τους ευχαριστώ θερμά για την καλή πράξη και την ανεκτίμητη βοήθεια που έδωσαν στους άγνωστους πάσχοντες ασθενείς!



Απευθύνω κάλεσμα σε όλους να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, στέλνοντας ένα διαφορετικό μήνυμα ζωής, υπενθυμίζοντας ότι μπορούμε απλά και εύκολα χωρίς κανένα κίνδυνο, με λιγοστή αγάπη και φιλότιμο, να κάνουμε πολλές καρδιές να χτυπούν. Να κάνουμε το κοινωνικό μας χρέος δωρίζοντας ζωή.

Είμαστε η 1η χώρα στον κόσμο στη συλλογή αίματος ανά πληθυσμό, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (58,8 μονάδες ανά 1.000 κατοίκους). Συνεπώς δεν είναι δίκαιο για τους Εθελοντές Αιμοδότες και τις Αιμοδοσίες, να λέγεται ότι οι Έλληνες δε δίνουν αίμα.

Ωράριο λειτουργίας κέντρου Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Λαμίας: Καθημερινά 09.00 – 13.30 ,  απόγευμα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 18.00 – 20.00,  Σάββατο 10.00 – 12.00 .  Τηλέφωνο επικοινωνίας  2231 356258 και 2231 356145.

Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου*

*Η Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου είναι Γενική Ιατρός στο Νοσοκομείο Λαμίας, στο Κέντρο Υγείας Στυλίδος και Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας