Μουσείο Εθνικής Αντίστασης: Μια ξεχωριστή και συγκινητική ξενάγηση

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 09:04 Μουσείο Εθνικής Αντίστασης: Μια ξεχωριστή και συγκινητική ξενάγηση

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμος Λαμιέων στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης που στεγάζεται στο Δημαρχείο στην οδό Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού.

75 χρόνια μετά την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου (25 Νοεμβρίου 1942 - 25 Νοεμβρίου 2017), το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης του Δήμου Λαμιέων άνοιξε τις πόρτες του για μια ξεχωριστή ξενάγηση στην Ιστορία, με αφορμή τον Πανελλήνιο Εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης 2017.

Συνοδοιπόροι σε αυτή την ξενάγηση ήταν ο Δήμος Δελφών, αλλά και απόγονοι μελών της αποστολής Harling, που με αναγνώσεις τους μας ταξίδεψαν, από τη Σπηλιά της Στρώμης μέχρι τη Γέφυρα του Γοργοποτάμου και την ιστορική έκρηξη.

Δείτε την ανάρτηση στο F/B του Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάννη για μια ξεχωριστή και συγκινητική ξενάγηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση