Λαμία: Σε τι ποσοστό συμμετείχαν τα καταστήματα στη Black Friday

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 08:35 Λαμία: Σε τι ποσοστό συμμετείχαν τα καταστήματα στη Black Friday

Μεγάλη η συμμετοχή φέτος των καταστημάτων - Σε ποια πόλη τα καταστήματα δεν έκαναν «μαύρη Παρασκευή».

Εμφανώς ανεβασμένοι ήταν φέτος οι τζίροι των καταστημάτων στην ξενόφερτη Black Friday της 24ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εμπορικών συλλόγων σε κεντρικές πόλεις της επαρχίας, σημειώνεται ότι η συμμετοχή των καταστημάτων φέτος ήταν εμφανώς μεγαλύτερη (σε σχέση με πέρυσι), ενώ και οι τζίροι σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν εντυπωσιακοί.

Ενδεικτικά τα καταστήματα ηλεκτρικών παρουσίασαν τη μεγαλύτερη κίνηση και ακολούθησαν τα είδη ένδυσης και υπόδησης σε καταστήματα που εφάρμοσαν το μέτρο των εκπτώσεων - προσφορών.

Ανάλογα ενθαρρυντικά ήταν τα στοιχεία και για τη Λαμία σύμφωνα με τα όσα ανάρτησε η ΕΣΕΕ και αναφέρουν «Συμμετοχή 70% των καταστημάτων της εμπορικής αγοράς, σε αντίθεση με πέρυσι που η συμμετοχή ήταν πολύ χαμηλή». Οι πωλήσεις δε, σε εμφανώς υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι.

Ανάλογα στοιχεία υπάρχουν και για την πόλη της Χαλκίδας για λογαριασμό της Στερεάς Ελλάδας, ενώ αντίθετα στη Θήβα η συμμετοχή δεν ξεπέρασε το 30%!

Μικρά νούμερα στις καταγραφές της ΕΣΕΕ συναντάμε και σε άλλες μικρές πόλεις της επαρχίας όπως στα Γρεβενά, τη Νάουσα, ενώ στη Φλώρινα κανέναν κατάστημα δε συμμετείχε στην κίνηση Black Friday.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση