Από τη Δευτέρα αιτήσεις για το ΚΕΚ Λαμίας του ΟΑΕΔ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 22:31 Από τη Δευτέρα αιτήσεις για το ΚΕΚ Λαμίας του ΟΑΕΔ

Το ΚΕΚ Λαμίας του ΟΑΕΔ επαναπροκηρύσσει τις θέσεις ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για την υλοποίηση ενός (1) προγράµµατος κατάρτισης τριάντα (30) κρατουµένων στο Κατάστηµα Κράτησης Χανίων, µε τίτλο: «Μαγειρική» διάρκειας 350 ωρών.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, μπορούν να υποβάλουν αίτηση µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά από την ∆ευτέρα 04-12-2017 έως και την ∆ευτέρα 11-12-2017, MONO µε συστηµένη επιστολή ή µε ταχυµεταφορά και ώρα από 8:00 π.µ. έως 13:00 µ.µ., στο ΚΕΚ Λαµίας, (Στυλίδας 93, Μεγάλη Βρύση, 35100, Λαµία τηλ 22310-51074).

Τα µαθήµατα θα πραγµατοποιηθούν εντός του Καταστήµατος Κράτησης Χανίων σε ηµέρες και ώρες συµβατές µε το εσωτερικό πρόγραµµα λειτουργίας του Καταστήµατος.

Λόγω της ιδιαιτερότητας των καταρτιζοµένων και των συνθηκών διδασκαλίας, όλοι οι υποψήφιοι εκπαιδευτές που επιθυµούν να διδάξουν στο πρόγραµµα αυτό, θα πρέπει να παρακολουθήσουν σχετικό σεµινάριο ενηµέρωσης.

Για την υλοποίηση του συγκεκριµένου προγράµµατος κατάρτισης για τις ενότητες:

• Για την ενότητα « Μαθηµατικά » 12 ώρες

• Για την ενότητα «Κουζίνα – Εστιατορική Τέχνη» 12 ώρες

• Για την ενότητα «Εφαρµογές – Πρακτικές Ασκήσεις» 266 ώρες

 Προκηρύσσονται οι παρακάτω ειδικότητες εκπαιδευτικών:

• Πτυχιούχος Οικονοµικών Επιστηµών ΠΕ

• Πτυχιούχος ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης αντίστοιχης ειδικότητας ΤΕ µε 3 έτη εµπειρία (ελλείψει αυτών 3ετούς εµπειρίας, µε σχετική εµπειρία απροσδιορίστου χρόνου)

• Εµπειροτεχνίτης αντίστοιχης ειδικότητας ∆Ε µε 6 έτη εµπειρία και εξειδίκευση (ελλείψει αυτών 6ετούς εµπειρίας, µε σχετική εµπειρία απροσδιορίστου χρόνου)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com