Αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές του αγώνα Λαμία - Παναιτωλικός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 08:30 Αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές του αγώνα Λαμία - Παναιτωλικός

Λαμία – Παναιτωλικός 2-2 στο 97’. Ένας αγώνας θρίλερ που ήταν αναμενόμενο να απασχολήσει όλη την Ελλάδα με το συναρπαστικό φινάλε του.

Τελικά ο αγώνας αυτός είχε πολλούς πρωταγωνιστές και ας μην είχε νικητή! Ας μην βιαστούμε να ακολουθήσουμε τους πηχυαίους τίτλους, με παίκτες, γκολ ή κάτι άλλο αγωνιστικό, καθώς οι πραγματικοί πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά με ειδικές χάρες, που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα στη ζωή!

Τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Λαμίας, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για ΑμεΑ, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον αγώνα, δοκιμάζοντας τις φανέλες της αγαπημένης τους ομάδας και συνοδεύοντας τους ποδοσφαιριστές ως τη σέντρα.

Χάρη στην ευαισθησία του μεγαλομέτοχου Πανουργιά Παπαϊωάννου και της Διοίκησης της ΠΑΕ, τα παιδιά και οι γονείς συνοδοί τους βρέθηκαν στο ΔΑΚΛ κοντά στους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Έδωσαν και πήραν χαρά σε μια πράξη που όλοι αναδεικνύονται νικητές της ζωής.

Και ας μην ξεχνάμε ότι οι «κουμπαράδες με τις κόκκινες καρδιές» θα βρίσκονται έως τις 4 Ιανουαρίου 2018 σε πολλά σημεία της Λαμίας για να βοηθήσουμε όλοι να συγκεντρωθούν τα 2.000 ευρώ που χρειάζονται για να καλυφτούν οι βασικές ανάγκες (Υλικοτεχνικής μορφής) του σχολείου τους.

​Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε ακολουθώντας το link: Λαμία: Τι είναι οι Κουμπαράδες με τις κόκκινες καρδιές; (ΒΙΝΤΕΟ)​

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση