Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Θρίλερ με την προφυλάκιση των συλληφθέντων για τα ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 12:02 Φθιώτιδα: Θρίλερ με την προφυλάκιση των συλληφθέντων για τα ναρκωτικά (φωτογραφία αρχείου)

Ήδη ένας κρίθηκε προφυλακιστέος – Μέχρι και αύριο Τρίτη οι απολογίες των 11 συλληφθέντων από τις δυο εγκληματικές οργανώσεις.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας εκ των τεσσάρων κατηγορούμενων για τις εγκληματικές οργανώσεις που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Λαμίας, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και Εισαγγελέα.

Οι τέσσερις εκ των 11 συλληφθέντων για τη μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών που εξιχνίασε το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας, απολογούνταν από το πρωί της Κυριακής (3/12) στο γραφείο της κας Ανακρίτριας η οποία για τον έναν αποφάσισε να προφυλακιστεί, ενώ για τους τρεις άλλους πρότεινε περιοριστικούς όρους.

Στην πρόταση αυτή διαφώνησε η Εισαγγελέας που χειρίστηκε την υπόθεση και για την τύχη τους θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες το Δικαστικό Συμβούλιο, όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις διαφωνίας Ανακριτή – Εισαγγελέα. Μέχρι τότε οι τρεις κατηγορούμενοι θα βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Βέβαιοι ότι η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου θα είναι θετική για τον πελάτες τους, δηλώνουν στο LamiaReport oι δικηγόροι των τριών κατηγορουμένων Δημήτρης Κρούπης και Ειρήνη Τσούκα.

Η «παρέλαση» των κατηγορούμενων, θα συνεχιστεί στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί, αντιμετωπίζοντας και εκείνοι τις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.