Η έκπληξη του Μητροπολίτη στον Δήμαρχο ανήμερα της γιορτής του!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 08:40 Η έκπληξη του Μητροπολίτη στον Δήμαρχο ανήμερα της γιορτής του!

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος βρήκε την κατάλληλη ημέρα για να τιμήσει τον Νίκο Σταυρογιάννη.

Ανήμερα της γιορτής του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργου, ο εορτάζων Μητροπολίτης Φθιώτιδας έκανε ένα ξεχωριστό δώρο στον επίσης εορτάζοντα Δήμαρχο της Λαμίας κατά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον ΙΝ Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Συγκεκριμένα του προσέφερε το Παράσημο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας, προκαλώντας τη συγκίνηση του Δημάρχου, που ανταπέδωσε με ευχές για όλον τον κόσμο:

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ από καρδιάς μαζί με τις καλύτερες ευχές μου στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Νικόλαο για την μεγάλη τιμή που μου έκανε σήμερα, δίνοντάς μου το παράσημο της Ιεράς Μητροπόλεως. Σας εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου καλές γιορτές με υγεία, δύναμη, χαμόγελα αισιοδοξίας σε εσάς και τις οικογένειές σας....» έγραψε ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Ο Σεβασμιότατος αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία δέχθηκε τις ευχές των Αρχόντων, του Ιερού Κλήρου, των Μοναχών και του ευσεβούς λαού στο Μητροπολιτικό Μέγαρο στην οδό Σκληβανιώτου 5. Το απόγευμα ο Ποιμενάρχης μας θα δεχτεί ευχές από τις 17:00’ έως τις 20:00’ το βράδυ στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση