«Ο Θησαυρός» έρχεται στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 18:36 «Ο Θησαυρός» έρχεται στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις!
Μετά από τις κινηματογραφικές επιτυχίες («Λάρισα Εμπιστευτικό», «I Love Καρδίτσα») ο Στράτος Μαρκίδης επιστρέφει  με την ταινία «O Θησαυρός», η οποία βασίζεται στο αγαπημένο θεατρικό έργο «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη» των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη με ένα all-star cast Ελλήνων ηθοποιών. Τη μεταφορά σε μοντέρνο σενάριο υπογράφει ο Δημήτρης Αποστόλου («Δυο Ξένοι»).
 
Οι προβολές του «Θησαυρός» ξεκινούν από την Πέμπτη (7/12)
 
Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή του «Ο Θησαυρός» του Στράτου Μαρκίδη.
 
Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά το μεσημέρι της Παρασκευής (8/12) από το LR.
 
Ώρες προβολής στις 7:15΄ το απόγευμα και στις 10:00΄ το βράδυ.
 
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν για να δουν την ταινία.
 
 
 
Περίληψη

Η - προσφάτως - χήρα Θεώνη Κανελοπιπεράκη μένει στον χρεοκοπημένο ξενώνα της στην Κρήτη και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα χρέη που της άφησε ο μακαρίτης. Τα δωμάτια όμως δεν ενοικιάζονται ιδιαίτερα εύκολα. Έτσι, μαζί με την ανιψιά της, την Λουκία, σκαρφίζονται ένα τέχνασμα, και διαδίδουν πως στην πανσιόν ο μακαρίτης έχει κρύψει ένα θησαυρό. Πολύ γρήγορα η πανσιόν γεμίζει από θησαυροθήρες που με διάφορες δικαιολογίες ζητούν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο.

Στον ρόλο της Θεώνης Κανελοπιπεράκη θα δούμε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στον ρόλο του Νεόκοπου Χαιρετάκη θα δούμε τον Παύλο Χαϊκάλη και στον ρόλο του Στέλιου Προυσαλάκη θα δούμε τον Σωτήρη Καλυβάτση. Μαζί τους ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, στο ρόλο του Ηρακλή Τσισκάκη, η Φαίη Ξυλά ως η Λουκία Κανελοπιπεράκη, ο Λευτέρης Ελευθερίου ως ο Βάσος Χαιρετάκης, η Μάγδα Πένσου ως η Λεώνη Περή, η Δωροθέα Μερκούρη ως η Carla, ο Γιώργος Γιαννόπουλος ως ο Μητσάκος Παρασχάκης, ο Μιχάλης Μαρίνος ως ο Ερμής Δερμιτζάκης, ο Δημήτρης Τζουμάκης ως ο Θανάσης Χατζιδάκης, η Σοφία Μουτίδου ως η Χαριτίνη Χαιρετάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ως ο Μανώλης Παρασχάκης, η Κατερίνα Στικούδη ως η Σάρον (Χάιδω) Μανωλάκου και ο Σπύρος Φωκάς στο ρόλο του μακαρίτη Χαράλαμπου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας...
 
 
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Προσαρμοσμένη αναζήτηση