Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Πήγε να πάρει ψωμί και σωριάστηκε στο έδαφος (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 17:33 Λαμία: Πήγε να πάρει ψωμί και σωριάστηκε στο έδαφος (ΦΩΤΟ)

Δεν τα κατάφερε ο συμπολίτης μας που έπαθε έμφραγμα την ώρα που ψώνιζε στην πλατεία Πάρκου, παρά τη μάχη που έδωσαν οι Εκαβίτες για να τον κρατήσουν στη ζωή...

Συναγερμός σήμανε στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών στο κέντρο της Λαμίας από περιστατικό σοβαρού καρδιακού επεισοδίου ενός συμπολίτη μας. Ο άνθρωπος λίγο μετά τις 10 το πρωί εισήρθε σε αρτοποιείο στο κέντρο της Λαμίας στην πλατεία Πάρκου, για να αγοράσει ψωμί και ξαφνικά σωριάστηκε στο πάτωμα.

Άμεσα κινητοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και ομάδα της ΔΙΑΣ για τη διευκόλυνση της διακομιδής του στο Νοσοκομείο.

Τελικά χρειάστηκε να φτάσει στο σημείο και άλλο ασθενοφόρο με γιατρό και ειδικό εξοπλισμό για τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγα λεπτά αργότερα το ασθενοφόρο συνοδεία μοτοσικλετιστών και με τις σειρήνες αναμμένες έφυγε για τα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας. Δυστυχώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, ο άτυχος συμπολίτης μας δεν κατάφερε να επανέλθει από το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Πολλοί περαστικοί, στάθηκαν στο σημείο ρωτώντας τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν χωρούσαν να περάσουν τα αστικά λεωφορεία, δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα που έφθασε μέχρι το Δημοτικό Θέατρο.