Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περνάει αυτόφωρο ο 75χρονος που έσερνε το σκύλο του με το αγροτικό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 12:55 Περνάει αυτόφωρο ο 75χρονος που έσερνε το σκύλο του με το αγροτικό

Το άτυχο ζώο ήταν ζωντανό και αυτή ήταν η τιμωρία του γιατί υποστηρίζει ότι έτρωγε τα ζώα του!...

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:30’ αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας ο 75χρονος που συνελήφθη στις 5/12 για κακοποίηση σκύλου στο Μαυροβούνι Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το zoosos.gr που μαζί με τον αυτόπτη μάρτυρα πίεσαν τις αρχές να δράσουν για τη σύλληψη του αδίστακτου οδηγού, ο σκύλος ήταν ζωντανός όταν τον έδεσε στο αγροτικό.

Η φιλοζωική ιστοσελίδα επικαλείται την κατάθεση του 75χρονου στον Εισαγγελέα, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έδεσε τον σκύλο πίσω από το όχημα για να τον απομακρύνει από τη στάνη γιατί του έτρωγε τα ζώα. Επειδή το άτυχο τετράποδο δε συμμορφώθηκε στις διαταγές του, το χτύπησε και το έδεσε στην καρότσα για να το μεταφέρει στο σπίτι του. Στην αρχή υποστηρίζει ότι πήγαινε σιγά, ανέπτυξε όμως ταχύτητα όταν είδε να τον καταγράφουν με το κινητό και φοβήθηκε συνειδητοποιώντας προφανώς ότι έκανε κάποια παράνομη πράξη.

Υποστήριξε μάλιστα ότι το σκυλί έφτασε στο σπίτι του ζωντανό, ωστόσο σύμφωνα και με την αστυνομία βρέθηκε στη συνέχεια νεκρό αφού δεν άντεξε στα τραύματά του.

Για την τελική ετυμηγορία του Δικαστηρίου μάλιστα έχει παραγγελθεί νεκροψία του ζώου προκειμένου να επιβεβαιωθεί ο βασανισμός αλλά και ο θάνατος από βασανισμό.

Ήδη στον 75χρονο έχει επιβληθεί το ανώτερο διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο.