Η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και η ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς σε ημερίδα της ΠΕΔ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 22:15 Η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και η ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς σε ημερίδα της ΠΕΔ

Σε συνέχεια του θέματος που απασχόλησε έντονα το ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, σχετικά με τη δρομολογούμενη μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τον κίνδυνο απορρόφησης του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας από όμορα Πανεπιστήμια, αλλά ακόμη και κατάργησης ορισμένων σχολών, πραγματοποιείται την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ Τμ. Ανατολικής Στερεάς, Πλατεία Ελευθερίας 3 (4ος όροφος), σχετική ημερίδα – συζήτηση.

«Με απόλυτη σύμπνοια, το Δ.Σ. δεσμεύτηκε πως δεν πρόκειται να επιτρέψει την αποδυνάμωση του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας και ότι θα διεκδικήσει ακόμη πιο σθεναρά τη δημιουργία και τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας», αναφέρει στην πρόσκληση για την ημερίδα η διοίκηση της ΠΕΔ.

Αναλυτικά το θέμα της είναι: «Η μεταρρύθμιση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στη Στερεά Ελλάδα & η προοπτική ίδρυσης Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας» και θα έχει ως στόχο την ενημέρωση για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές, τη δημιουργία κοινού σχεδίου δράσης για την προώθηση της διεκδίκησης ίδρυσης του Πανεπιστήμιου Στερεάς Ελλάδας και παράλληλα τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του ΤΕΙ. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση