Σταυρογιάννης: «Τέλος στο πρόβλημα υδροδότησης στις κοινότητες Λιανοκλαδίου»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 16:45 Σταυρογιάννης: «Τέλος στο πρόβλημα υδροδότησης στις κοινότητες Λιανοκλαδίου»

Στο εργοτάξιο κατασκευής του τροφοδοτικού αγωγού της ΔΕΥΑΛ στο Ζηλευτό ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Το εργοτάξιο κατασκευής του τροφοδοτικού αγωγού της ΔΕΥΑΛ στο Ζηλευτό επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, Νίκος Σταυρογιάννης συνοδευόμενος από το Διευθυντή της Επιχείρησης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών Διονύση Παναγιωτόπουλο και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο κ. Σταυρογιάννης μιλώντας στους δημοσιογράφους περιέγραψε τη σημασία του έργου που περιλαμβάνει κατασκευή δικτύων ύδρευσης μήκους 6.870 μέτρων και την κατασκευή νέου αντλιοστασίου ύδρευσης στο Ζηλευτό.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί συνέχεια της κατασκευής, που έγινε με αυτεπιστασία από συνεργεία της ΔΕΥΑΛ, δικτύων ύδρευσης μήκους 6.500 μέτρων με τα οποία έγινε σύνδεση των υδραγωγείων Λειανοκλαδίου – Αμουρίου  και μεταφορά νερού από τα Λουτρά Υπάτης προς το Λιανοκλάδι, περιορίζοντας τη χρήση νερού από τις γεωτρήσεις Λειανοκλαδίου και μειώνοντας το ενεργειακό κόστος.

Δείτε τι δήλωσε ο Δήμαρχος στο LamiaReport για το έργο που πρόκειται να υδροδοτήσει τρεις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Λειανοκλαδίου, με κόστος που ξεπερνά τις 500.000 € και καλύπτεται εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΛ:

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση