Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Riders Lamias: «Αγκαλιάζουμε τη Διαφορετικότητα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 19:20 Riders Lamias: «Αγκαλιάζουμε τη Διαφορετικότητα»

Οι Riders Λαμίας συμμετείχαν στην εξόρμηση οικονομικής ενίσχυσης «Αγκαλιάζουμε τη Διαφορετικότητα» του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου της Λαμίας.

Έδωσαν μάλιστα το δικό τους χρώμα με τη επίσκεψη στο ειδικό σχολείο όπου τους περίμεναν τα παιδιά προκειμένου να δουν τις μηχανές και να ανέβουν πάνω για να φωτογραφηθούν.

Παρέδωσαν στην υπεύθυνη της εξόρμησης, Γεωργία Ταξιάρχου το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα Μέλη τους για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου και υποσχεθήκαν να είναι αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια στο μέλλον.

«Το θαυμασμό μας προκάλεσαν και θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους εκπαιδευτικούς και λειτουργούς του Ειδικού Σχολείου Λάμιας για το έργο που επιτελούν, αλλά και στους γονείς κ πρωτίστως στα παιδιά με ειδικές ανάγκες-δεξιότητες που είναι και οι πραγματικοί ήρωες της ζωής!», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι μοτοσικλετιστές μας.

Η οικονομική εξόρμηση συνεχίζεται και όσοι επιθυμούν μπορούν να συμβάλουν στους κουμπαράδες που έχουν στηθεί για αυτό το σκοπό σε διάφορα σημεία και καταστήματα της πόλης.