Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 27χρονο Λαμιώτη - Είχε σκοτωθεί σε τροχαίο και ο πατέρας του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 09:19 Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 27χρονο Λαμιώτη - Είχε σκοτωθεί σε τροχαίο και ο πατέρας του

Ένα 27χρονο παιδί ήταν ο ένας εκ των δύο θυμάτων του δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:00' το βράδυ αμέσως μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας στο ύψος του «Ριζάκου».

Πρόκειται για τον 27χρονο στρατιωτικό Γιώργο Μανανά, από τον Γοργοπόταμο, που ήταν ο οδηγός της μηχανής.

Δυστυχώς η μοίρα υπήρξε πολύ σκληρή για την οικογένειά του. Μόλις στα 9 του χρόνια έχασε τον πατέρα του Κώστα Μανανά, σε ηλικία 42 ετών, σε ένα άλλο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Ήταν ο οδηγός του μοιραίου βαν που καρφώθηκε πίσω από το σταματημένο βυτιοφόρο την αποφράδα ημέρα της 30ης Απριλίου του 1999 στα Καμένα Βούρλα.

Ήταν παραμονή Πρωτομαγιάς και οι άνδρες της τροχαίας είχαν σταματήσει για έλεγχο το βυτιοφόρο στον Περιφερειακό των Καμένων Βούρλων. Το βανάκι του Κώστα Μανανά έπεσε πάνω στο βυτιοφόρο που τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η έκρηξη που ακολούθησε από το προπάνιο του μεγάλου οχήματος είχε παρασύρει στο θάνατο συνολικά πέντε άτομα, ενώ άλλα 14 τραυματίστηκαν (δείτε εδώ).

Ο 42χρονος τότε Κώστας Μανανάς, πατέρας του Γιώργου που σκοτώθηκε σήμερα, είχε εξαϋλωθεί από την έκρηξη.

Μάλιστα κάποιοι είχαν θυμηθεί και μια άλλη τραγωδία για τον ίδιο και την οικογένειά του, καθώς είχε χάσει τον 16χρονο αδερφό του σε δυστύχημα με τρακτέρ στις Βαρδάτες.

Διαβάστε: Λαμία: Δυο νεκροί σε φοβερό τροχαίο - Μηχανή καρφώθηκε σε αυτοκίνητο