Θανάσης Κυρίτσης: Μήνυμα ανανέωσης και αλλαγής πορείας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 16:22 Θανάσης Κυρίτσης: Μήνυμα ανανέωσης και αλλαγής πορείας

Διανύοντας το δεύτερο 24ωρο από την ανάδειξή του ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας,  ο επικεφαλής της «Ανανεωτικής Πορείας», Θανάσης Κυρίτσης στέλνει το δικό του μήνυμα προς όλα τα μέλη.

Στο συγκεκριμένο μήνυμα επιβεβαιώνει την ανάγκη ανανέωσης και αλλαγής πορείας, στοχεύοντας, όπως λέει, σε ένα Επιμελητήριο με επίκεντρο στο σχεδιασμό του, τον επιχειρηματία και ελεύθερο επαγγελματία:

Η πρώτη δήλωση και το Ευχαριστώ από καρδιάς

«Υπάρχουν στιγμές που οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν το μέγεθος των συναισθημάτων. Με όλη μου την καρδιά ευχαριστώ, λοιπόν, τα χιλιάδες μέλη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, που συμμετείχαν στις εκλογές. Η παρουσία τους έστειλε ένα δυνατό μήνυμα προς όλους μας. Ένα μήνυμα πως τα προβλήματα ζητούν άμεσες λύσεις, πως πρέπει να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο.

Πάνω από όλα, όμως, έστειλαν έναν μήνυμα ανανέωσης και αλλαγής πορείας. Έδωσαν ξεκάθαρη εντολή στη δική μας παράταξη. Μια δυνατή εντολή, να αναλάβουμε την ανασύνταξη του επιχειρηματικού κόσμου της Φθιώτιδας, να λειτουργήσουμε με διαφάνεια, συνέπεια και σεβασμό στους θεσμούς και τους ρόλους του καθενός.

Σήμερα, μετά τη μεγάλη εκλογική νίκη του συνδυασμού μας, παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στους στόχους που θέσαμε κατά την προεκλογική περίοδο. Επιμένουμε σε όλα αυτά που συζητήσαμε μαζί σας, αρχίζουμε μια νέα πορεία. Μια πορεία διαφορετική. Στο επίκεντρο του σχεδιασμού μας είστε όλοι εσείς. Οι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Φθιώτιδας. Με εσάς θα προχωρήσουμε την επόμενη μέρα. Για εσάς θα δουλέψουμε, ανοικοδομώντας σε νέες πιο σταθερές βάσεις το Επιμελητήριο.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους μας για την παρουσία τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς.

Καλές γιορτές σε εσάς και τις οικογένειές σας.»

Με τιμή
Αθανάσιος Η. Κυρίτσης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδας
Προσαρμοσμένη αναζήτηση