Νέα αναβολή στη δίκη για τη Μάγκυ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 23:59 Νέα αναβολή στη δίκη για τη Μάγκυ

Αναβλήθηκε εκ νέου η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 δίκη του Κ.Λ. ιδιοκτήτη ταβέρνας από τα Νέα Στύρα Ευβοίας που τομν Ιούλιου του 2014 είχε χτυπήσει αφήνοντας σε κωματώδη κατάσταση τη μόλις 3,5 μηνών σκυλίτσα Μάγκυ επειδή τον ενοχλούσε.

Αυτή τη φορά η δίκη αναβλήθηκε λόγω παρέλευση του ωραρίου και πήρε νέα ημερομηνία για τις 17 Οκτωβρίου 2018.

Η υπόθεση της μικρής σκυλίτσας, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τη δημιουργία ακόμη και σελίδας στο facebook όπου φιλόζωοι και μη, ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία του ανθρώπου που με βάναυσο τρόπο χτυπούσε στο κεφάλι με την καρέκλα ένα κουτάβι 3,5 μηνών!

Αυτόπτες μάρτυρες είχαν πει ότι «Χτυπούσε το σκυλάκι με την καρέκλα μέχρι αυτό να σταματήσει να κινείται...». Η σκυλίτσα δεν πέθανε ακαριαία, σύμφωνα με την κτηνίατρο που την εξέτασε, η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη, με αποτέλεσμα η ευθανασία να είναι η μοναδική λύση προκειμένου το άτυχο αδέσποτο να απαλλαγεί από το μαρτύριο.

Έξω από το μαγαζί του δολοφόνου της Μάγκυ είχε πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας με μικροεπεισόδια και εντάσεις, ενώ τελικά ο δράστης αναγκάστηκε να αλλάξει έδρα της επιχείρησής του. Τιμωρήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 με το ανώτερο διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ από τη βεβαίωση του Υπολιμεναρχείου Καρύστου, ποινή που επικύρωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση