Παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά δυο αστυνομικούς και έναν οδηγό της Νέας Οδού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 14:55 Παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά δυο αστυνομικούς και έναν οδηγό της Νέας Οδού (φώτο αρχείου)

Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο πριν τις 4:00΄ χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

Πιο συγκεκριμένα ένα αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί λίγο μετά τη διασταύρωση του Λογγού, στην 164χλμ θέση, στο ρεύμα προς Αθήνα. Την ώρα εκείνη έβρεχε πάρα πολύ και η ορατότητα ήταν περιορισμένη.

Στο σημείο έσπευσαν ένα αυτοκίνητο της Νέας Οδού και ένα περιπολικό της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Δυστυχώς την ώρα που έκαναν τη σήμανση ένα άλλο αυτοκίνητο, με οδηγό έναν 35χρονο από την Αθήνα, ήρθε με ταχύτητα και έπεσε πάνω τους, σκορπίζοντας τον πανικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 27χρονος οδηγός της Νέας Οδού, που είναι κάτοικος Αταλάντης, έχει τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας.

Σοβαρά επίσης τραυματίστηκαν και οι δυο αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, ηλικίας 25 και 36 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι επίσης νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λαμίας, ευτυχώς όμως έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Ακόμη ένα τροχαίο με τραυματισμό

Λίγη ώρα αργότερα και λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, υπό καταρρακτώδη βροχή επίσης, μια γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να τραυματιστεί σοβαρά.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση