Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα από τις εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 20:03 Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα από τις εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Τα 21 μέλη του νέου Δ.Σ. - Την επόμενη εβδομάδα η ανάδειξη της Διοικητικής Επιτροπής.

Με την κατάθεση των πρακτικών της εκλογικής επιτροπής από τον Πρόεδρο της, Δημήτρη Δρακάκη στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και τη θυροκόλληση των αποτελεσμάτων, έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/12) η ανακήρυξη του συνδυασμού Ανανεωτική Πορεία του Θανάση Κυρίτση, ως νικητή των εκλογών στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Η κατάθεση των πρακτικών έγινε μετά την οριστικοποίηση των επιλογών των επικεφαλής για τη θέση που θα καταλάβουν στο 21μελες Διοικητικό Συμβούλιο.

Ειδικότερα ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Θανάσης Κυρίτσης επέλεξε να εκλεγεί στο Τμήμα Υπηρεσιών και ο Αλέκος Διαμαντάρας στο Εμπορικό τμήμα.

Έτσι το νέο 21μελες ΔΣ που έχει 12 καινούρια πρόσωπα, απαρτίζουν οι:

Θανάσης Κυρίτσης, Δημήτρης Ρίζος, Χρήστος Σανίδας, Νίκος Ζιάκας, Στέλιος Μακρής, Κώστας Ψειρόπουλος, Γιάννης Καλοπήτας, Σπύρος Ζαγγανάς, Γιάννης Παπαδημητρίου (Υπηρεσιών), Παναγιώτης Αρβανίτης, Γιάννης Ζωγράφος, Νίκος Σοφιανός, Παναγιώτης Φλιώκας, Γιάννης Βλαχογιάννης, Αλέκος Διαμαντάρας, Χρήστος Κουτσούκος, Δημήτρης Σαμαράς (Εμπορικό) Κώστας Καραγεώργος, Βασιλική Τσιαγκούδη, Λεμονιά Καραναστάση και Δημήτρης Κυρίτσης (Μεταποίηση).

Τα αποτελέσματα μπορούν να προσβληθούν από ενδιαφερόμενους υποψηφίους εντός τριών εργάσιμων ημερών ήτοι μέχρι την προσεχή Πέμπτη (28 Δεκεμβρίου). Στη συνέχεια ο επικεφαλής του νικητή συνδυασμού έχει περιθώριο 15 ημερών να συγκαλέσει συμβούλιο για την εκλογή μεταξύ άλλων της Διοικητικής Επιτροπής, δηλαδή την εκλογή των Αντιπροέδρων, του Γενικού Γραμματέα και του Οικονομικού Επόπτη.

Θυμίζουμε ότι ο Συνδυασμός του Θάναση Κυρίτση "Ανανεωτική Πορεία", επικράτησε με ποσοστό 57,6% (974 ψήφους) έναντι 42,4% (718) της Επιμελητηριακής Κίνησης ΦΘΙΑ του Αλέκου Διαμαντάρα. Το συγκεκριμένο ποσοστό έδωσε 12 έδρες στον πρώτο συνδυασμό και 9 έδρες στον δεύτερο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση