Φθιώτιδα: Αυξημένη κίνηση στο οδικό δίκτυο χωρίς προβλήματα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 10:39 Φθιώτιδα: Αυξημένη κίνηση στο οδικό δίκτυο χωρίς προβλήματα

Πολλά αυτοκίνητα στην 1η ημέρα του Ε65…

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται από νωρίς το πρωί η κυκλοφορία σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο του νομού Φθιώτιδας, σύμφωνα και με την τελευταία ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας και της Αστυνομίας.

Η πραγματική μάχη έγινε το βράδυ της Παρασκευής σε Ράχη Τυμφρηστού και Δομοκό για να εξυπηρετήσουν τους καταταλαιπωρημένους εκδρομείς του Μαρτίνου. Πραγματικά με το που άνοιξε και πάλι η Εθνική αρτηρία στο ύψος του Μαρτίνου, οι παραπάνω δρόμοι γέμισαν με αυτοκίνητα, ωστόσο η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.

Από το πρωί του Σαββάτου η κίνηση παρουσιάζεται αυξημένη, καθώς πολλοί εκδρομείς προτίμησαν – σωστά – να μεταθέσουν τις διακοπές τους κατά μία ημέρα. Πρέπει να σημειώσουμε πάντως ότι στα χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας και του Δομοκού έχει ξεκινήσει νέος αγώνας για να ανοίξει το δίκτυο και εσωτερικά, καθώς ορισμένα από αυτά ήταν απροσπέλαστα!

Ιδιαίτερη κίνηση παρουσιάζει και το κομμάτι του Ε65 που δόθηκε από χθες στην κυκλοφορία από Ξυνιάδα για Καρδίτσα και Τρίκαλα. Οι οδηγοί απολαμβάνουν προς το παρόν χωρίς διόδια τα 78,6 χιλιόμετρα του αυτοκινητοδρόμου.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται τέλος σε όσους οδηγούς και πεζούς κινούνται στους δρόμους και τα πεζοδρόμια αντίστοιχα στον αστικό ιστό. Αναφορικά με τα καιρικά φαινόμενα αυτή τη στιγμή είναι σε ύφεση και τα μοναδικά προβλήματα δημιουργεί ο παγετός που σε ορισμένα σημεία το πρωί ήταν ισχυρός.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση