Χωρίς νερό σχεδόν ένα 24ωρο στη Χαλκίδα!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 12:19 Χωρίς νερό σχεδόν ένα 24ωρο στη Χαλκίδα!

«Έλεος μέσα στην πρωτεύουσα του νομού και να μην έχουμε νερό σχεδόν μια ολόκληρη ημέρα;», ήταν η κραυγή αγωνίας αναγνώστη της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας από τη Χαλκίδα, όπου για 16 περίπου ώρες μεγάλα κομμάτια της πόλης δεν έχουν νερό.

Όπως μας έλεγε ο ίδιος πολίτης στην αρχή υπέθεσαν ότι εξαιτίας της κακοκαιρίας κάποιο δίκτυο θα είχε πρόβλημα και περίμεναν υπομονετικά να περάσουν οι ώρες. Ωστόσο οι ώρες περνούν και στις βρύσες τους δεν υπάρχει νερό. Μετά μάλιστα από αρκετά «σπασμένα τηλέφωνα» με το Δήμο, ενημερώθηκαν ότι το πρόβλημα δημιουργείται από τη ΔΕΗ και την τροφοδότηση με ρεύμα των εγκαταστάσεων που περιλαμβάνει το συγκεκριμένο κομμάτι ύδρευσης. Για την ιστορία βέβαια να αναφέρουμε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων επισήμως έχει ενημερώσει για προβλήματα υδροδότησης μόνο σε Δροσιά (ΔΕ Ανθηδόνας) και Κάνηθο.

Απευθύνουν έκκληση λοιπόν οι κάτοικοι και προς την Περιφερειακή Διεύθυνση της Επιχείρησης για άμεση αποκατάσταση της βλάβης που τους στερεί ότι πιο πολύτιμο αγαθό υπάρχει στη φύση, το νερό…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση