Ευχαριστήριο της Αντιδημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 15:31 Ευχαριστήριο της Αντιδημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας

Μετά την επέλαση του χιονιά απολαμβάνουν το λευκό τοπίο κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου. Το μήνυμα της Αθανασίας Στιβακτή

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα με ήλιο και το πέπλο του χιονιού να σκεπάζει πλέον όμορφα τα χωριά μας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Σε αυτή την επιδρομή του χιονιά με αυξημένη ένταση καταφέραμε και βγήκαμε νικητές αντιμετωπίζοντας την πλειοψηφία των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας ιδιαιτέρως τον Αντιπεριφερειάρχη κο Ευθύμιο Καραϊσκο, τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κο Αθανάσιο Καρακάντζα και τον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας κο Ζώη Πολύζο για την άριστη συνεργασία και την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων για την διάνοιξη τοσο της Παλαιάς ΕΘνικής Οδού όσο και του δρόμου που οδηγεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας κυρίους Ζυγούρο Δ., Κούσουλα Δ. και Φινέ Π. για τον εκχιονισμό του Δήμου μας και τον χωριών μας που υπερέβαλλαν εαυτό και ακούραστοι δούλεψαν ώρες ατελείωτες για τον εκχιονισμό όσο περισσότερων δρόμων ήταν δυνατή η πρόσβαση των μηχανημάτων τους.

 Ευχαριστούμε τους Προέδρους των χωριών μας κυρίους Λ. Κόλλια, Κ. Τραγγανίδα, Η. Καρμίρη, Στ. Τζώρτζια, Ε. Αποστολόπουλο και Π. Παπασταθόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά τους και ιδιαιτέρως τον κο Τραγγανίδα που με ίδια μεσα φρόντισε να παραμείνουν οι δρόμοι της Δρυμαίας ανοιχτοί. Ευχαριστούμε τον υπάλληλο του Δήμου μας κο Ανδρέα Στρωτό που είναι δίπλα μας ακούραστος πέραν των ωραρίων του και πασχίζει για την εξυπηρέτηση των πολιτών μας.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας κυρίους Νίκο Μπαρμπερίου, Λουκά Ρεστέμη και Γιάννη Αυγερινάκο που βοήθησαν στον εκχιονισμό και βγήκαν στους δρόμους πάντα στη πρώτη γραμμή.

Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο μας Κο Γ. Γώγο που μου έδωσε το δικαίωμα με εντολή του να έχουμε τα πάντα ανοιχτά μισθώνοντας όλα τα μηχανήματα και τον  Αντιδήμαρχο κύριο Κ. Γκιώνη που πάντα με ίδια μέσα προσπαθεί να είναι οι δρόμοι ανοιχτοί.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους δημότες μας για την συνεργασία και την υπομονή τους, τους επικέπτες μας που αψήφισαν το χιόνι και κατέκλυσαν τα χωριά μας και όλους όσους μας βοηθάτε να γινόμαστε καλύτεροι.

Αν ξέχασα να ευχαριστήσω κάποιον ζητώ προκαταβολικά συγνώμη και θα τον ευχαριστήσω στον επόμενο χιονιά......

Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, με υγεία και είμαστε πάντα εδώ όλοι μαζί να συνεργαζόμαστε να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και πάντα στη διάθεσή σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Α/Α ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ

ΣΤΙΒΑΚΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση