Πρώτο ΔΣ του Επιμελητηρίου με τη νέα σύνθεση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018 10:14 Πρώτο ΔΣ του Επιμελητηρίου με τη νέα σύνθεση

Πρώτο ΔΣ του Επιμελητηρίου με τη νέα σύνθεση

Θα εκλεγεί η Διοικητική Επιτροπή και οι εκπρόσωποι στα αρμόδια Κεντρικά και Περιφερειακά όργανα.

Πρώτη συνεδρίαση για το νεοεκλεγέν ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με Πρόεδρο πλέον τον Θανάση Κυρίτση και συνολικά 12 καινούρια πρόσωπα στο ανώτατο όργανο του Νομικού Προσώπου.

Η πρόσκληση είναι για την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 στις 15:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Όθωνος 3 και η συνεδρίαση είναι ανοιχτή σε όλα τα μέλη.

Ειδικότερα τα θέματα του Συμβουλίου:

1)  Εκλογή των λοιπών μελών της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74  του Ν. 4497/2017 και του Π.Δ. 95/2006.

2)  Εκλογή των αιρετών εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, σύμφωνα με το αρ. 83 παρ. 2 του Ν. 4497/2017.

3)  Ορισμός των εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με το αρ. 87 του Ν.4497/2017.

4)  Εκλογή των Προέδρων και των Αναπληρωτών Προέδρων κάθε Τμήματος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, σύμφωνα με το αρ. 67 παρ. 2 του Ν. 4497/2017 και το αρ. 12 του ΠΔ 52/2006.

Το 21μελες συμβούλιο που έχει 12 καινούρια πρόσωπα, απαρτίζουν οι (με έντονα γράμματα οι της πλειοψηφίας):

Θανάσης Κυρίτσης, Δημήτρης Ρίζος, Χρήστος Σανίδας, Νίκος Ζιάκας, Στέλιος Μακρής, Κώστας Ψειρόπουλος, Γιάννης Καλοπήτας, Σπύρος Ζαγγανάς, Γιάννης Παπαδημητρίου (Υπηρεσιών), Παναγιώτης Αρβανίτης, Γιάννης Ζωγράφος, Νίκος Σοφιανός, Παναγιώτης Φλιώκας, Γιάννης Βλαχογιάννης, Αλέκος Διαμαντάρας, Χρήστος Κουτσούκος, Δημήτρης Σαμαράς (Εμπορικό) Κώστας Καραγεώργος, Βασιλική Τσιαγκούδη, Λεμονιά Καραναστάση και Δημήτρης Κυρίτσης (Μεταποίηση).

Από τους παραπάνω σύμφωνα με το νέο νόμο, εκτός του κ. Θανάση Κυρίτση που θα είναι ο Πρόεδρος και της νέας ΔΕ, θα αναδειχτούν  άλλα έξι άτομα και συγκεκριμένα δύο Αντιπρόεδροι, Γενικός Γραμματέας, Οικονομικός Επόπτης, Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων και τέλος Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.

Σημειώνουμε ότι ο Β’ Αντιπρόεδρος θα εκλεγεί από τον μειοψηφήσαντα συνδυασμό του κ. Διαμαντάρα.

Η παράδοση της απερχόμενης Διοικητικής Επιτροπής θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την εκλογή της νέας Διοικητικής Επιτροπής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση