Εορταστικοί «μποναμάδες» της Αποκεντρωμένης σε Δήμους της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιανουαρίου 2018 22:47 Εορταστικοί «μποναμάδες» της Αποκεντρωμένης σε Δήμους της Φθιώτιδας

Λίγο πριν την έλευση του νέου χρόνου ως… δώρο εορτών η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς προχώρησε σε ακύρωση αποφάσεων των Δήμων Μακρακώμης, Μώλου – Αγίου Κων/νου και Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Λίγο πριν το τέλος του χρόνου ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ακύρωσε απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μακρακώμης σχετικά με την απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου: «Αποπεράτωση περίφραξης νεκροταφείου Τ.Κ. Καμπιών», προυπολογισμού 2.999,99€ με ΦΠΑ. Σύμφωνα με τον ελεγκτή νομιμότητας η ατομική επιχείρηση που ανέλαβε το έργο δεν είχε άδεια εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών.

Νωρίτερα είχε ακυρώσει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου, με την οποία μεταβίβαζε αρμοδιότητες στην Οικονομική Επιτροπή.

Τέλος αρχές του περασμένου μήνα είχε ακυρώσει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίκλειας – Ελάτειας, η οποία άφηνε περιθώρια για υπαγωγή στο νόμο 4483/17 όσων αιτήσεων οφειλετών γινόντουσαν και μετά τις 30/11/2017.

Σε όλες τις συγκεκριμένες ακυρωτικές αποφάσεις χωρεί προσφυγή ενώπιων της Επιτροπής του άρθρου 152, εντός της προβλεπόμενης από τις διατάξεις προθεσμίες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση