Προσλήψεις αναπληρωτών μειωμένου και πλήρους ωραρίου για τη Β/Βαθμια στη Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 17:40 Προσλήψεις αναπληρωτών μειωμένου και πλήρους ωραρίου για τη Β/Βαθμια στη Στερεά

Τρία άτομα σε σχολεία της Φθιώτιδας...

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε η πρόσληψη 14 ακόμη εκπαιδευτικών, κλάδων ΠΕ02 και ΠΕ03, ως προσωρινοί αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την εφαρμογή του προγράμματος Εναλλακτικής Ενισχυτικής Διδασκαλίας εντός των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ – Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ».

Επίσης 294 εκπαιδευτικοί όλων σχεδόν των κλάδων/ειδικοτήτων για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δημόσια σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με χρηματοδότηση από τον Τακτικό Προϋπολογισμό.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 έως και την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018, όπου και θα τοποθετηθούν, με απόφαση των Προϊσταμένων των οικείων Δ/νσεων, σε σχολικές μονάδες που έχουν ανάγκη. Στην 1η κατηγορία προσλαμβάνονται τρία άτομα για τη Β' - Α' Εύβοιας. Στη 2η κατηγορία συνολικά 22 άτομα γαι τη Στερεά και συγκεκριμένα τρία (3) για τη Φθιώτιδα (μειωμένο ωράριο), δώδεκα (12) για την Α' και Β' Εύβοιας και εφτά (7) για τη Βοιωτία.

Ο 1ος πίνακας των ονομάτων

Ο 2ος πίνακας των ονομάτων 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση