Σώθηκαν από θαύμα - Δείτε φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 15:38 Σώθηκαν από θαύμα - Δείτε φωτογραφίες

Ξεκίνησαν για να διασκεδάσουν στη Λαμία και παραλίγο να το πληρώσουν ακριβά, δύο νεαροί κάτοικοι Μακρακώμης το αυτοκίνητο των οποίων ανετράπη λίγο έξω από το Ζηλευτό στο ύψος του Προφήτη Ηλία.

Στο αμάξι επέβαιναν δύο νεαροί εκ των οποίων ο ένας - ο συνοδηγός - είχε την ονομαστική του γιορτή και κάπως έτσι έπεσε η ιδέα να συνεχιστεί η διασκέδαση στη Λαμία.

Στο δρόμο όμως, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και μετά από πρόσκρουση στα πλαϊνά του δρόμου, βρέθηκε τουμπαρισμένο.

Οι δύο νέοι πετάχτηκαν έξω από το αυτοκίνητο που κατάντησε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Με πολλαπλά χτυπήματα και ενώ σύρθηκαν κάμποσο στο οδόστρωμα από την πτώση, μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για καλή τους τύχη, αμάξι που ακολουθούσε και κατάλαβε τι έχει συμβεί, σταμάτησε και τους βοήθησε να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα, ενώ ειδοποίησε ΕΚΑΒ και αστυνομία.

«Τα παιδιά δεν είχαν απλά Άγιο, αλλά όλους τους Αγίους μαζί για να βγουν ζωντανοί από τέτοιο τροχαίο και να μην τους χτυπήσει άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο, αφού ήταν πεσμένοι στην άσφαλτο μέσα στο σκοτάδι...», είπε διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

Δείτε στις φωτογραφίες πως έγινε το αμάξι των νεαρών....

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση