Συννεφιασμένος ο καιρός σε όλη τη χώρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 10:21 Συννεφιασμένος ο καιρός σε όλη τη χώρα

Βαρύς ο καιρός στο ξεκίνημα της 2ης εβδομάδας του 2018, με νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.

Παγετός το πρωί στα Βόρεια και Κεντρικά ηπειρωτικά και περιορισμένη ορατότητα, λόγω ομίχλης τις πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Παγετός θα σημειωθεί νωρίς το πρωί στα βόρεια Ηπειρωτικά.

Για τη Φθιώτιδα ίδιος καιρός σήμερα Δευτέρα (8/1/18) με νεφώσεις κατά τόπους πυκνές χωρίς βροχή όμως και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει μέχρι και τους 13ο C.

Αναλυτικά ο καιρός στη χώρα:

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, λόγω ομίχλης κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά και νότια νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, λόγω ομίχλης κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα χαρακτηριστεί από αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, λόγω ομίχλης κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, λόγω ομίχλης κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, λόγω ομίχλης κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, λόγω ομίχλης κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, λόγω ομίχλης κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού Τρίτης (9/1/18)

Την Τρίτη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, λόγω ομίχλης κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση