Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεαρές Ρουμάνες έβαλαν στο μάτι τα μαγαζιά της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 12:52 Νεαρές Ρουμάνες έβαλαν στο μάτι τα μαγαζιά της Λαμίας (Φωτογραφία αρχείου)

Δύο γυναίκες από τη Ρουμανία, συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας (8/1/18) στη Λαμία από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., καθώς αφαίρεσαν από κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Όθωνος, ένα κινητό τηλέφωνο.

Πρόκειται για μία γυναίκα 33 ετών και μία ακόμη 19 ετών, που μπήκαν στο συγκεκριμένο κατάστημα γύρω στις 17:30' προσποιούμενες τις πελάτισσες. Με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν σε πρώτο χρόνο να αφαιρέσουν ένα κινητό τηλέφωνο που βρισκόταν πλησίον του πάγκου, έγιναν όμως αντιληπτές και κατέληξαν με χειροπέδες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα είχαν φτάσει καταγγελίες για δύο γυναίκες αλλοδαπές που προσποιούμενες τις πελάτισσες προσπαθούσαν να χαλάσουν 200ευρω - πιθανότατα πλαστό - ενώ και οι κινήσεις τους στα μαγαζιά ήταν ύποπτες.

Από την Αστυνομία πάντως δεν υπήρξε κάποιο άλλο επιβαρυντικό στοιχείο εναντίον των συγκεκριμένων γυναικών, ωστόσο οι επαγγελματίες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε κάθε συναλλαγή, ειδικά με ανθρώπους που δεν έχουν ξαναδεί.