Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Έπεσε ξύλο μέσα στο δρόμο για τα μάτια μιας γυναίκας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 08:24 Λαμία: Έπεσε ξύλο μέσα στο δρόμο για τα μάτια μιας γυναίκας

Άγρια συμπλοκή και απίστευτες σκηνές μέρα μεσημέρι σε κεντρική διασταύρωση της πόλης, γιατί του έκλεψε τη γυναίκα...

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11:00' το πρωί της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Καβάφη και Αμφικτυόνων, όταν συνεπλάκησαν μεταξύ τους δυο οικογένειες ρομά.

Ένα κόκκινο ΙΧ είχε σταματήσει στη διασταύρωση και μια γυναίκα ρομά πήγε στο φούρνο για να πάρει καφέδες, ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν στο αυτοκίνητο. Στο σημείο έφτασε κι ένα λευκό φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν άλλοι ρομά και έγινε χαμός.

Ξαφνικά ο δρόμος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Οι δυο παρέες μετά από φωνές και βρισιές συνεπλάκησαν μεταξύ τους και σύμφωνα με διερχόμενους οδηγούς έπεσε το ξύλο της αρκούδας.

Ένας από τους ρομά έβγαλε μαχαίρι και απειλούσε να σφάξει τους υπόλοιπους, ενώ οι γυναίκες χτυπούσαν με λοστό το παρμπριζ και τα τζάμια από το φορτηγάκι, ο οδηγός του οποίου έπεσε πάνω στο κόκκινο ΙΧ.

Ευτυχώς στο σημείο έφτασε γρήγορα η αστυνομία και σταμάτησε η συμπλοκή, αφού οι περισσότεροι από αυτούς έφυγαν για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις άνδρες, ηλικίας 57, 41 και 30 ετών, ενώ αναζητούν ακόμη έναν άνδρα και δυο γυναίκες.

Σύμφωνα με τα όσα άκουσαν αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής, ένας από τους ρομά "έκλεψε" την γυναίκα ενός άλλου και αυτή ήταν η αιτία της άγριας συμπλοκής.

Η υπόθεση θα έχει και συνέχεια στα δικαστηρια, αφού οι δυο πλευρές αλληλομηνύθηκαν.

Δείτε φωτογραφίες...